Op het lichaam

Cellulite gladstrijken

Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

"Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter."

Huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

"Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger."

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten... Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

"Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke vorm terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap."