All treatments

Veel mensen hebben last van hun voeten. De voeten hebben het zwaar te verduren, ze dragen je volledige gewicht. Voeten worden vaak vergeten maar zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Veel problemen aan de voeten kunnen voorkomen worden door het dragen van goede schoenen en een regelmatig bezoek aan de pedicure.
Schoonheidssalon Dream Beauty is gespecialiseerd in de Diabetische Voet

Basis pedicure behandeling

 • Het verkorten van de nagels
 • Het verzorgen van de nagelomgeving
 • Het verwijderen van eelt en likdoorns
 • Incremen van de voeten
 • Het lakken van de teennagels met kleurlak

  Als u de nagels gelakt wilt hebben vergeet niet slippers mee te nemen! 

  €33,50 - 45 min

   
   
  Deluxe pedicure behandeling
  • De basis pedicure behandeling, zie hierboven beschreven
  • Een scrubbehandeling voor de voeten en onderbenen
  • Een heerlijke ontspanningsmassage van 15 minuten van de voeten

  Als u de nagels gelakt wilt hebben vergeet niet slippers mee te nemen!

  €45,00 - 60 min

   

  Gel Color
  GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert het geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met fantastische nagellak kleuren.

  • De GelColors bestaan uit 100% gel, waardoor er een onvergelijkbare, optimale hechting is!
  • Na het aanbrengen is GelColor direct droog, dus geen wachttijd
  • Lang houdbare kleur
  • De nagels moeten vrij zijn van GelColor
  • GelColor verkleurt absoluut niet

  €25,00, 30 min

Nagelreparatie techniek
Er wordt mbv gel of acryl een kunstnagel aangebracht om een stootnagel, traumanagel, ingescheurde of ingroeiende nagels te repareren en te begeleiden naar een normale groei.
Prijs behandeling € 15,00

Kwaliteit en Vergoeding
Momenteel wordt de behandeling voor diabetes en patienten geheel of gedeeltelijk vergoed door iedere zorgverzekeraar. Vraag uw huisarts om een doorverwijzing en informeer naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Onze beauty-specialisten verzorgen uw handen graag tot in de puntjes. Uw handen zijn immers uw visitekaartje, dus zorgen wij graag dat ze er stralend uitzien.

Basis Manicure

 • Nagels in vorm vijlen
 • Nagelriemen verzorgen
 • Verzorgende nagelriemolie
 • Nagels worden gelakt met een transparante nagellak
 • Optioneel: gekleurde lak tijdens de behandeling ( + € 7,50) De nagels moeten vrij zijn van GelColor>

€27,50 - 30 min

Deluxe manicure 

 • Nagels in vorm vijlen
 • Nagelriemen verzorgen
 • Scrubben van de handen
 • Massage van de handen
 • Verzorgende nagelriemolie en handcrème
 • Nagels worden gelakt met een transparante nagellak en indien gewenst met kleur lak. De nagels moeten vrij zijn van GelColor>

€37,50, 45 min

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

 • Na het aanbrengen is het direct droog, dus geen wachttijd
 • Lang houdbare kleur
 • De nagels moeten vrij zijn van GelColor>
 • GelColor verkleurt absoluut niet

€35,00, 45 min

Combineren van de gel color met basis manicure, deluxe manicure of french manicure behoren tot de mogelijkheden.

Een massage brengt je weer in beweging, geeft je ontspanning, rust, ruimte en bewustwording. Een moment helemaal voor jou. Je wordt je bewust van de signalen van jouw lichaam. Je voelt je weer in balans, ontspannen en energiek. Kortom, lekkerder in je lijf.

Ontspanningsmassage 
De klassieke ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. En het heeft een preventieve werking op de algehele gezondheid. Tevens zorgt deze massage voor de algehele ontspanning van uw spieren.
€60,00, 55 min

Rug-, Nek-, Schoudermassage  
Heeft u last van stress of ben u vermoeid en heeft u last van verkrampte spieren dan is dit zeker een reden om een rug-, nek-, schoudermassage te ondergaan.
€30,00, 25 min

Bindweefselmassage Gelaat 
De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve anti-aging behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid
€45,00, 45 min

NB; Schoonheidssalon Dream Beauty voorziet uitdrukkelijk niet in erotische massages!

Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt celulite aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen,armen en buik.

Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. De afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten. In de meeste gevallen is na ongeveer 7 behandelingen resultaat merkbaar. Het beste resultaat behaal je wanneer je wanneer je je 2 keer in de week laat masseren. De meeste cliënten merken 1 à 2 kledingmaten te verliezen zonder gewichtsvermindering.

Bij de eerste keer krijgt u een intake gesprek waar we samen bekijken welke punten belangrijk zijn om behandeld te worden en meten we u op daarna kunt u indien u dit aangeeft gelijk behandeld worden.

Afslankmassage €35,-
Afslankmassage + intake gesprek met de kuur van 10 keer bedraagt €325,-

De snelste en meest effectieve manier van wimperpermanent zonder lijm en rollers! Droomt u ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? iCurl is een baanbrekende nieuwe techniek die de eigen natuurlijke wimpers langer doen lijken zonder het gebruik van wimper extensions. De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem waar de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. Binnen 30 minuten zijn uw wimpers gekruld en hoeft u wekenlang geen krultang meer te gebruiken. Wilt u de wimpers ook laten verven, dan dient u vier dagen van tevoren bij ons langs komen.

Hoe werkt het?
De schoonheidsspecialiste begint door de juiste maat iCurl voor u uit te zoeken. Daarna dekt ze de onder wimpers af en beschermt ze het boven ooglid met een stukje tape. Ze brengt een dun laagje permanent vloeistof aan op de iCurl en plaatst het op uw oog zo dicht mogelijk tegen de haarimplant aan. Voorzichtig schuift ze het kammetje omhoog, zodat de haartjes in een keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de permanent vloeistof. Dit blijft 5 tot 8 minuten zitten, afhankelijk van de haardikte. Vervolgens brengt ze de setting lotion aan op de iCurl en schuift deze weer over uw wimpers heen. Dit blijft weer 5 tot 8 minuten zitten. Nadat ze de iCurl losgemaakt heeft en de wimpers gereinigd heeft, brengt ze als laatste nog een laagje Dream Lash Multi-Active Lash Serum aan. Nog langer plezier van je lange wimpers? De levensduur van wimpers bedraagt circa 100 dagen en daarna vallen ze uit. De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook van hoe je je wimpers onderhoudt bepaalt hoelang u plezier heeft van de behandeling. Na de ICurl behandeling is het belangrijk om de eerste 24 uren uw wimpers droog houden en geen mascara gebruiken. Ook de eerste 24 uur niet zwemmen. Na de 24 uur kunt u wel mascara gebruiken alleen wel op waterbasis.

Tijdsduur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling: € 35,00

Helemaal van nu: Henna Brows!

De Henna verf is een dikke pasta wat op de wenkbrauw aangebracht wordt en verft het haar maar ook de huid. Kleuren zijn intenser en gaatjes in de wenkbrauw kunnen opgevuld worden. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid zitten en 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Waneer af te raden?
- Bij een erg vette huid. Het effect verdwijnt sneller.
- Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
- Allergie voor henna.
- Allergie voor PPD.

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent doen we eerst een patch test. De eerste keer dat je in de salon bent brengen we achter het oor een stukje aan, waarna je weer naar huis kan. Als er na 48 uur geen allergie heeft plaats gevonden kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Deze behandeling bestaat uit:
- Wenkbrauwen modelleren door middel van epileren of harsen
- Verven van de wenkbrauwen met Henna

Tijdsduur behandeling 40 minuten
Prijs behandeling € 35,00

Gefeliciteerd met uw zwangerschap, gefeliciteerd met uw baby! Wat is er nu prettiger dan een moment te kunnen genieten en ontspannen van een behandeling naast alles wat er ineens op u afkomt nu u zwanger bent? Een zwangerschap vergt veel van de huid en het lichaam en daarom is het belangrijk om, juist in deze tijd, uw huid extra aandacht en verzorging te geven. Geniet ervan om van top tot teen verwend te worden, zodat u helemaal uitgerust aan de bevalling en babytijd kunt beginnen en fris en stralend op het kraambed zult liggen.

Bijna mama arrangement
We beginnen de behandeling met het schoonmaken van de voeten en eventueel nagels knippen als nodig. Daarna het scrubben van de voeten en onderbenen, een massage van de voeten en onderbenen en het lakken van de teennagels met kleurlak. Daarna starten we aan onze luxe treatment van Orlane. We beginnen met het reinigen van de huid daarna worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Tijdens het stoom wordt u huid gescrub met een bamboe peeling. Hierna krijgt uw huid een dieptereiniging en daarna een klassieke gezichts- en nekmassage. Al naar gelang uw huidtype brengen wij het Hydratatie-, het Purite-, of het Oligo masker aan. Na één van deze creme maskers wordt uw gezicht afgesloten met een dagverzorging van Orlane.

Tijdsduur behandeling 105 minuten
Prijs behandeling € 85,00

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huiden
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens (vlekjes)
 • zonneschade
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuur
 • futloze huid

Tijdsduur behandeling 60 minuten
Prijs behandeling € 85,00
Kuur behandeling €75,00 per behandeling, 6 behandelingen

COVID-19 bericht - Wij zijn gesloten

Lieve klant,

Het aantal Coronabesmettingen is fors toegenomen. Hierdoor heeft onze overheid besloten dat ook wij de deuren moeten sluiten tot en met 9 februari 2021. We vinden het heel erg dat we je binnenkort niet kunnen behandelen.

Hopelijk zien we je snel weer na 9 februari 2021.
Alle afspraken tussen 15 december en 9 februari as. komen te vervallen.

Liefs Dream Beauty

 

Dear customer,

The number of Corona infections has increased significantly. As a result, our government has decided that we too must close our doors until February 9, 2021. We are sorry that we will not be able to treat you. Hopefully we will see you again soon after February 9, 2021.

All appointments between 15th of December and 9th of February will be cancelled.

Love Dream Beauty