All treatments

Veel mensen hebben last van hun voeten. De voeten hebben het zwaar te verduren, ze dragen je volledige gewicht. Voeten worden vaak vergeten maar zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Veel problemen aan de voeten kunnen voorkomen worden door het dragen van goede schoenen en een regelmatig bezoek aan de pedicure.
Schoonheidssalon Dream Beauty is gespecialiseerd in de Diabetische Voet

Basis pedicure behandeling

 • Het verkorten van de nagels
 • Het verzorgen van de nagelomgeving
 • Het verwijderen van eelt en likdoorns
 • Incremen van de voeten
 • Het lakken van de teennagels met kleurlak

  Als u de nagels gelakt wilt hebben vergeet niet slippers mee te nemen! 

  €30,50, 45 min

  Deluxe pedicure behandeling
  • De basis pedicure behandeling, zie hierboven beschreven
  • Een scrubbehandeling voor de voeten en onderbenen
  • Een heerlijke ontspanningsmassage van 15 minuten van de voeten

  Als u de nagels gelakt wilt hebben vergeet niet slippers mee te nemen!

  €39,50, 55 min

   

  Gel Color
  GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert het geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met fantastische nagellak kleuren.

  • De GelColors bestaan uit 100% gel, waardoor er een onvergelijkbare, optimale hechting is!
  • Na het aanbrengen is GelColor direct droog, dus geen wachttijd
  • Lang houdbare kleur
  • Er zijn verschillende kleuren beschikbaar waaronder een french manicure manier van lakken
  • GelColor verkleurt absoluut niet

  €25,00, 30 min

Bij Uw eerste bezoek houden wij een oriënterend gesprek, waarnaar wij het behandelings-plan, in overleg met U, zullen opstellen.

Nagelreparatie techniek
Er wordt mbv gel of acryl een kunstnagel aangebracht om een stootnagel, traumanagel, ingescheurde of ingroeiende nagels te repareren en te begeleiden naar een normale groei.
Prijs behandeling € 15,00

Otheses
Een afwijkende teenstand kan leiden tot klachten. De gewrichten van uw teen kunnen overbelast raken en pijnlijk zijn. Meestal zorgt een afwijkende teenstand voor drukpunten waarop eelt of likdoorns kunnen ontstaan. Eelt kan verwijderd worden, maar omdat de oorzaak (het drukpunt) niet verdwijnt komt het telkens weer terug. Het doel van een orthese is om de oorzaak weg te nemen zodat de eeltvorming vermindert, of gestopt word.
Prijs behandeling is afhankelijk aan de grote van de orthese v.a. € 20,00

Kwaliteit en Vergoeding
Momenteel wordt de behandeling voor diabetes en patienten geheel of gedeeltelijk vergoed door iedere zorgverzekeraar. Vraag uw huisarts om een doorverwijzing en informeer naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Onze gediplomeerde medische pedicure specialist is aangesloten bij de organisatie Provoet en staat ook geregistreerd in het kwaliteitsregister van Pedicure (KRP)Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, is onze medische pedicure aangesloten bij de organisatie ProVoet

Onze beauty-specialisten verzorgen uw handen graag tot in de puntjes. Uw handen zijn immers uw visitekaartje, dus zorgen wij graag dat ze er stralend uitzien.

Basis Manicure

 • Nagels in vorm vijlen
 • Nagelriemen verzorgen
 • Verzorgende nagelriemolie
 • Nagels worden gelakt met een transparante nagellak
 • Optioneel: gekleurde lak tijdens de behandeling ( + € 7,50)

€25,00, 25 min

Deluxe manicure 

 • Nagels in vorm vijlen
 • Nagelriemen verzorgen
 • Scrubben van de handen
 • Massage van de handen
 • Verzorgende nagelriemolie en handcrème
 • Nagels worden gelakt met een transparante nagellak en indien gewenst met kleur lak

€35,00, 45 min

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

 • Na het aanbrengen is het direct droog, dus geen wachttijd
 • Lang houdbare kleur
 • Er zijn verschillende kleuren beschikbaar waaronder een french manicure manier van lakken
 • GelColor verkleurt absoluut niet

€35,00, 45 min

Combineren van de gel color met basis manicure, deluxe manicure of french manicure behoren tot de mogelijkheden.

Een massage brengt je weer in beweging, geeft je ontspanning, rust, ruimte en bewustwording. Een moment helemaal voor jou. Je wordt je bewust van de signalen van jouw lichaam. Je voelt je weer in balans, ontspannen en energiek. Kortom, lekkerder in je lijf.

Ontspanningsmassage 
De klassieke ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. En het heeft een preventieve werking op de algehele gezondheid. Tevens zorgt deze massage voor de algehele ontspanning van uw spieren.
€60,00, 55 min

Zwangerschapsmassage 
Een ontspanningsmassage kan hierbij zowel voor jezelf als voor je baby ondersteuning bieden op zowel mentaal als fysiek vlak. Tijdens de massage kan je kindje tot rust komen maar ook juist heel actief worden. Het is een gehele lichaamsmassage waarbij het accent zal liggen op rug, nek en benen maar ook de buik kan worden gemasseerd. De zwangerschapsmassage is ontspannend en heeft geen medisch doel
€60,00, 55 min

Shiatsu gezicht en hals massage 
Shiatsu is een techniek waarmee je met drukpunten diep in het weefsel komt en pijn- en verharde punten kunt verlichten. Vooral bij diepere gelegen pijnen en om weer in balans te komen, maar ook als je mindere klachten hebt.
€45,00, 40 min

Bindweefselmassage gezicht  
Het stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.
€45,00, 45 min

Rug-, Nek-, Schoudermassage  
Heeft u last van stress of ben u vermoeid en heeft u last van verkrampte spieren dan is dit zeker een reden om een rug-, nek-, schoudermassage te ondergaan.
€30,00, 25 min

Lomi Lomi Rug Massage  
De behandeling zorgt ervoor dat de blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.
Het is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Wordt uitgevoerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.
€35,00, 30 min

Voetmassage  
Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf.
€30,00, 25 min

Hotstonemassage  
De hotstone massage is uniek door de combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van warme etherische oliën. Deze vulkanische stenen worden gevonden in de rivierbeddingen op Bali. De massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd. Een geweldige ervaring!
€35,00, 25 min

NB; Schoonheidssalon Dream Beauty voorziet uitdrukkelijk niet in erotische massages!

Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt celulite aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen,armen en buik.

Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. De afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten. In de meeste gevallen is na ongeveer 7 behandelingen resultaat merkbaar. Het beste resultaat behaal je wanneer je wanneer je je 2 keer in de week laat masseren. De meeste cliënten merken 1 à 2 kledingmaten te verliezen zonder gewichtsvermindering.

Bij de eerste keer krijgt u een intake gesprek waar we samen bekijken welke punten belangrijk zijn om behandeld te worden en meten we u op daarna kunt u indien u dit aangeeft gelijk behandeld worden.

Afslankmassage €35,-
Afslankmassage + intake gesprek met de kuur van 10 keer bedraagt €325,-

De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling, ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor Richard Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt de Universal Contour Wrap vooral omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast.

Universal Contour Wrap zorgt voor een sterke ontgifting en afslanking van het lichaam, door middel van een lichaamspakking bestaande uit een concentraat van Dode Zee klei met verschillende toegevoegde natuurlijke mineralen. U verliest bij de eerste 2-uur durende behandeling gegarandeerd al minstens 15 centimeter in lichaamsomtrek!

Gifstoffen in het lichaam ontstaan door diverse factoren zoals ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. Deze gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof tussen de vetcellen die daardoor behoorlijk opzwellen. Deze tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69% uit puur gif! De Universal Contour Wrap verwijdert deze gifstoffen waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt. Cellulite die door het opzwellen van de tussencel- vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt. Ontgiften is een basis om gewicht te kunnen verliezen. Door de aanwezigheid van gifstoffen in het lichaam en het vrijkomen van nog meer gifstoffen ontstaat een zware drang naar voeding. Het is een uiterst noodzakelijke reactie van ons lichaam op de vrijgekomen gifstoffen. De Universal Contour Wrap verwijdert de gifstoffen en stimuleert het lymfesysteem waardoor ook overige schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten.
Vooral op plaatsen waar veel gifstoffen zich ophouden en cellulitis ontstaat, kan een versteviging en afslanking worden bereikt. Daarnaast verwijdert de behandeling ook dode huidcellen, reinigt en verstrakt het de huid en maakt het oneffenheden (cellulitis, littekens en striae) minder zichtbaar. Uw huid wordt gladder en strakker.

Voor wie?
Ongeacht uw figuur of maat garanderen wij dat u met de Universal Contour Wrap uw lichaam gladder en strakker kunt maken.
U verliest van de behandeling weliswaar geen kilo’s maar met minder gifstoffen in het lichaam wordt het wel veel makkelijker om af te slanken.

De Body Controur Wrap
Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking bekomen kan worden
Is een geweldige start voor een vermageringskuur
Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
Is voor iedereen die er goed uit wil zien.
Duur van behandeling : 120 minuten
Prijs behandeling : €90,00
Kuurprijs : €250,00 voor drie keer
U kunt tijdens de Universal Contur wrap een gezichtsbehandeling ondergaan.

De snelste en meest effectieve manier van wimperpermanent zonder lijm en rollers! Droomt u ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? iCurl is een baanbrekende nieuwe techniek die de eigen natuurlijke wimpers langer doen lijken zonder het gebruik van wimper extensions. De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem waar de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. Binnen 30 minuten zijn uw wimpers gekruld en hoeft u wekenlang geen krultang meer te gebruiken. Wilt u de wimpers ook laten verven, dan dient u vier dagen van tevoren bij ons langs komen.

Hoe werkt het?
De schoonheidsspecialiste begint door de juiste maat iCurl voor u uit te zoeken. Daarna dekt ze de onder wimpers af en beschermt ze het boven ooglid met een stukje tape. Ze brengt een dun laagje permanent vloeistof aan op de iCurl en plaatst het op uw oog zo dicht mogelijk tegen de haarimplant aan. Voorzichtig schuift ze het kammetje omhoog, zodat de haartjes in een keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de permanent vloeistof. Dit blijft 5 tot 8 minuten zitten, afhankelijk van de haardikte. Vervolgens brengt ze de setting lotion aan op de iCurl en schuift deze weer over uw wimpers heen. Dit blijft weer 5 tot 8 minuten zitten. Nadat ze de iCurl losgemaakt heeft en de wimpers gereinigd heeft, brengt ze als laatste nog een laagje Dream Lash Multi-Active Lash Serum aan. Nog langer plezier van je lange wimpers? De levensduur van wimpers bedraagt circa 100 dagen en daarna vallen ze uit. De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook van hoe je je wimpers onderhoudt bepaalt hoelang u plezier heeft van de behandeling. Na de ICurl behandeling is het belangrijk om de eerste 24 uren uw wimpers droog houden en geen mascara gebruiken. Ook de eerste 24 uur niet zwemmen. Na de 24 uur kunt u wel mascara gebruiken alleen wel op waterbasis.

Tijdsduur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling: € 35,00

Gefeliciteerd met uw zwangerschap, gefeliciteerd met uw baby! Wat is er nu prettiger dan een moment te kunnen genieten en ontspannen van een behandeling naast alles wat er ineens op u afkomt nu u zwanger bent? Een zwangerschap vergt veel van de huid en het lichaam en daarom is het belangrijk om, juist in deze tijd, uw huid extra aandacht en verzorging te geven. Geniet ervan om van top tot teen verwend te worden, zodat u helemaal uitgerust aan de bevalling en babytijd kunt beginnen en fris en stralend op het kraambed zult liggen.

Bijna mama arrangement
We beginnen de behandeling met het schoonmaken van de voeten en eventueel nagels knippen als nodig. Daarna het scrubben van de voeten en onderbenen, een massage van de voeten en onderbenen en het lakken van de teennagels met kleurlak. Daarna starten we aan onze luxe treatment van Orlane. We beginnen met het reinigen van de huid daarna worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Tijdens het stoom wordt u huid gescrub met een bamboe peeling. Hierna krijgt uw huid krijgt een dieptereiniging en daarna een klassieke gezichts- en nekmassage. Al naar gelang uw huidtype brengen wij het Hydratatie-, het Purite-, of het Oligo masker aan. Na één van deze creme maskers wordt uw gezicht afgesloten met een dagverzorging van Orlane.

Tijdsduur behandeling 105 minuten
Prijs behandeling € 85,00

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huiden
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens (vlekjes)
 • zonneschade
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuur
 • futloze huid

Tijdsduur behandeling 60 minuten
Prijs behandeling € 85,00
Kuur behandeling €75,00 per behandeling, 6 behandelingen